Nöje

Margaux Dietz nya beslut om sonen Arnold: “Kommer inte vara med mer”

I en ny video på YouTube berättar Margaux Dietz om hur hennes liv ser ut idag med tanke på den turbulenta tid hon upplevt efter att ha publicerat en kontroversiell video på sin YouTube-kanal i höstas.

Foto: Instagram @margauxdietz

Det var i höstas som influencern Margauz Dietz upptäckte en medvetslös man utanför sin ytterdörr. Istället för att genast tillkalla hjälp filmade influencern personen – som hon beskrev som “lite blodig och blåslagen” och lät sin femåriga son peta på honom. Hon ringde också sin personliga tränare för att fråga honom om råd innan hon larmade polisen.

Dietz uppförande gav upphov till stark kritik på sociala medier och i december släpptes SVT-dokumentären Kan vi förlåta Margaux? – en dokumentär som i sin tur blev kritiserad då många ansåg att den brast i journalistisk integritet.

“Mår väldigt bra”

I en frågestund på YouTube berättar Dietz att hon idag mår “väldigt, väldigt bra” trots den senaste tidens kontroverser.

Hon fortsätter med att berätta hur hon och hennes ex Jakob Liebermann kommer göra med sin YouTube-serie, Moderna familjen, som de drog igång förra våren för att visa hur de löser sin vardag med gemensamma barnet Arnold, 5.

“Det blir ingen mer Moderna familjen som det ser ut nu”, säger hon. “Men om ni vill att Jakob gästspelar här litegrann så skriv gärna i kommentarsfältet för han gillar att få lite push.”

Läs även: Margaux Dietz nya YouTube kanal Moderna Familjen förbryllar följarna.

Margaux Dietz beslut om sonen Arnold

Dietz säger även att sonen inte längre kommer figurera i hennes videor:

“Arnold kommer inte att vara med något mer. Men jag är jättestolt och glad över alla mammor som jag vet – och pappor – och separerade föräldrar som har blivit inspirerade av att följa oss under en längre tid.”

Hon fortsätter:

“Mitt stora mission nu är att Arnold inte får skaffa TikTok än – och det har börjat tjatas”, säger hon med ett skratt. “Helt ärligt har jag alltid tyckt att sociala medier är en fin plats. Tills det här [hände]. Jag har varit ganska naiv. Jag är orolig och jag vet inte hur jag ställer mig till att han ska ha sociala medier, faktiskt.”

Foto: Instagram @margauxdietz

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!