Nöje

Margaux Dietz skriver erotisk roman – detta kommer den handla om

I en vlogg, som släpptes på Margaux Diets youtubekanal igår, berättar influencern om sitt senaste projekt. Tillsammans med en spökskrivare ger hon sig nu in i erotikgenren och skriver en roman som hon tycker saknas på marknaden.

Foto: Instagram @margauxdietz

I vloggen möter Margaux upp sin spökskrivare, som hon hellre kallar för sin “extrahjärna”, och berättar hur hon vill att de ska uppleva alla platser som är med i boken, för att göra berättelsen så bra som möjligt. Influencern berättar för kameran att detta är en bok hon saknar på marknaden, en spännande, lite sexig och väldigt tillgänglig bok. Romanen kommer släppas i oktober.

Inspirerat av verkliga händelser

Berättelsen kommer att vara en blandning av Fifty Shades of Grey och Sex and the City, men influencern betonar att den samtidigt kommer att vara väldigt nutida. Boken ges ut av förlaget Bookmark där hon tidigare gett ut en barnbok. Den nya, betydligt mer barnförbjudna boken, kommer att utspela sig i Stockholm och delvis vara inspirerad av verkliga händelser. På sin Margauxs Instagram kunde vi igår se en teaser för boken.

Läs också: Här är de bästa(och sexigaste!) apparna med erotiska berättelser för kvinnor!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!