Nöje

Nu kan du kika in i Margaux Dietz otroliga nya lägenhet!

Margaux Dietz är både nyförlovad och nyinflyttad; den senaste tiden har vi fått se mer av hennes nya fästman – och nu får vi även följa med på en housetour in hennes nya lägenhet som hon nyligen flyttade in i.  Spana in Margaux nya hem i videon nedan!

Foto: Youtube, Evelina Sigetty

Det sker många spännande stora förändringar i influencern och entreprenören Margaux Dietz liv just nu. Så sent som förra veckan förlovade hon nämligen sig med sin nya kärlek. Seán Canning gick ner på knä på en takterass med en vacker utsikt över Stockholms takåsar, som vi nu vet tillhör Margaux nya lägenhet.

Takterassen nås genom en trappa direkt från lägenheten, som är 152 kvadratmeter stor och bland annat har tre sovrum och en lyxig bastu. Dessutom finns det ett inglasat uterum (med golvvärme!) som kallas för “kuvösen” där Margaux ser fram emot att ta sig en kopp te. Spana in den nya lägenheten nedan!

I höstas sålde Margaux Dietz sin tidigare lägenhet som hon flyttade in i tillsammans med exmaken Jacob Liebermann och deras gemensamma son. Utgångspriset på hennes tidigare lägenhet var 10 295 000 kronor, och i slutet av förra året köpte hon den nya lägenheten som hon nu alltså har flyttat in i.

Läs också: Margaux Dietz har förlovat sig med nya kärleken: “Det har gått fort”

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!