Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Margauxs förlossningsvideo är klippet alla blivande mammor borde se

Det har gått några veckor sedan bloggaren Margaux Dietz och hennes Jacob fick sitt första gemensamma barn. Nu har hon delat med sig av sonens födelse på sin Youtube-kanal och det är den finaste video vi sett på länge.

MArgaux-fodselFoto: Margaux Dietz

I videon får vi följa med under hela förlossningen – från ögonblicket när vattnet går tills när bebisen ligger på hennes bröst.

“För mig är det lite läskigt att se det här och det känns väldigt privat att dela med mig av den här filmen. Men jag vill ändå göra det.”, skriver Margaux på sin blogg.

Videon har bara varit ute i tre dagar men har redan 90 000 personer sett den och hyllningarna ramlar in.

“Åh Margaux, vilken härlig video. Jag sitter på jobbet nu, instängd på mitt kontor och gråter.”och “Det är det finaste jag sett! Jag ska, om allt går bra, föda i november och du och din video gjorde mig så lugn inför tanken på förlossning!” är några av de kommentarer hon har fått på sitt inlägg och vi kan bara hålla med. Det är svårt att hålla tårarna borta när vi tittar på förlossningsvideo.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!