Nöje

Marieonetto – alkoholfri drink av Marie Serneholt

Den folkkära programledaren och entreprenören Marie Serneholt lanserar en alkoholfri drink tillsammans med vinhuset Mionetto. Drinken går att beställa på restaurang Ricordi i Stockholm från och med den 11 april.

I samband med vårens intåg väljer Mionetto att samarbeta med Marie Serneholt som ambassadör för varumärket. Nu står det klart att de tillsammans med Marie släpper en alkoholfri drink som får namnet Marieonetto. “Jag är så otroligt glad att få göra detta tillsammans med Mionetto. Det känns kul att kunna skåla på festliga tillställningar även de tillfällen man inte känner för att dricka alkohol, speciellt för mig som är småbarnsförälder. Att jag nu fått möjligheten att göra en härlig drink tillsammans med mitt favoritmärke känns helt fantastiskt”, säger Marie Serneholt.

Mionetto 0,0% är ett fruktigt och friskt alkoholfritt vin med lätt sötma. Den bubblande drycken är gjord på 100% Glera-druvor från Veneto-regionen och resultatet är väldigt likt originalet. Glera är samma druva som används för att producera Prosecco vilket ger konsumenterna en premiumupplevelse.

Nedan delar vi receptet!

Marieonetto

Marieonetto

Du behöver: 

2 dl Mionetto 0,0 Alcohol Free
0,5 dl fläderblomssaft
1 limefrukt
4 kvistar färsk mynta

Is

Gör så här: 

Skär lime i klyftor. Fyll glaset med is.
Pressa ner limejuice i glaset och lägg därefter i några myntablad. Häll på flädersaft och toppa med prosecco.
Garnera med mynta och servera genast.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!