Nöje

Mark Wahlberg donerar hela sin lön till Time’s Up – se Michelle Williams hyllning

Förra veckan var det många som reagerade på nyheten att Mark Wahlberg tjänade 1500 gånger mer än sin Michelle Williams då de filmade om några scener nya film. Som svar på reaktionerna har Mark nu valt att donera pengarna i Michelles namn – och vi älskar hennes kloka svar.

Foto: REX

Mark Wahlberg tjänade hela 1,5 miljoner dollar på att spela om scenerna till filmen All the money in the world, en skyhög summa i jämförelse med det Michelle Williams fick. Många reagerade på nyheten, speciellt eftersom att den kom ut precis efter att så många Hollywood-kändisar valt att visa sitt stöd för initiativet Time’s Up under Golden Globe-galan. Nu skriver Mark i ett inlägg på Twitter att han kommer att donera allt till Time’s Up-fonden i Michelles namn, då han stöttar kampen för att lönerna ska vara rättvisa.

“Under de senaste dagarna har mitt arvode som omtagningarna för All the money in the world blivit ett viktigt ämne som diskuteras. Jag stöttar till 100% kampen för rättvis lön och jag donerar dessa 1,5 miljoner dollar till Time’s Up Legal Defense Fund i Michelle Williams namn.”, står det på bilden Mark delat.

Michelle Williams har nu svarat på Marks initiativ i ett uttalande till amerikanska ELLE.

– Den här dagen handlar inte om mig. Mina kvinnliga kollegor stod vid min sina och stod upp för mig, mina vänner som är aktivister lärde mig att använda min röst, och de starkaste männen vid makten lyssnade och agerade. Om vi verkligen föreställer oss en jämlik värld krävs det jämlik ansträngning och uppoffring. Denna dagen är en av de mest oförglömliga dagarna i mitt liv tack vare Mark Wahlberg, WME och en samling kvinnor och män som delar denna prestation. Anthony Rapp, för alla axlar du stod på, nu står vi på dina, säger Michelle i sitt uttalande.

Agenturen WME som representerar de båda skådisarna och filmens regissör Ridley Scott har nu själva valt att donera 500 000 dollar till fonden.

Källa: Marie Claire

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!