Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Martin Björk rånad på klocka i hemmet – traumat kommer för alltid leva i våra själar

Tv-profilen berättar på Instagram om hur han och hans familj blivit pistolrånade i hemmet på Gärdet under torsdagskvällen. Gärningsmännen tvingade till sig flera föremål innan de försvann.

Foto: Instagram @martinbjork

Det var under torsdagskvällen som fyra gärningsmän trängde sig in hos Martin Björk, 50. Hans familj, och även sonen på två och ett halvt år var hemma vid tillfället. På fredagskvällen meddelande polisen att en man gripits misstänkt för inblandning i rånet.

Utsattes för väpnat rån

Nu berättar Martin om händelsen på Instagram. “Jag trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle behöva skriva den här texten som jag nu inser att jag måste få ur mig. För några dagar sen utsattes jag och min familj för ett väpnat rån i vårt hem på Gärdet i Stockholm. Fyra män med pistol tränger sig in i vår lägenhet i jakten på en klocka som dom visste att jag hade. Allt gick väldigt snabbt och innan vi visste ordet av så hade dom tagit vad dom kom för, hotat oss till livet och sedan lämnat lägenheten.”

Martin berättar också att sonen på två och ett halvt år var närvarande vid händelsen och att han inte vågar tänka på vad som hade hänt om någon av dem blivit skadade. “Vi mår under omständigheterna bra. Men traumat kommer för alltid leva i våra själar. Va rädda om er.” skriver han i inlägget.

Läs även:

Petra Tungården knivrånad mitt på Östermalm.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!