Nöje

Masked singer 2024 – Jonas Ljung, Peter Brynolf och Sarah Dawn Finer fick lämna i åttonde avsnittet

Det blev Ufot och Prinsesstårtan som fick packa sina väskor och lämna tävlingen i senaste avsnittet av “Masked singer.” Under deras dräkter gömde sig inga mindre än en artist med otrolig röst och en magikerduo!

Foto: TV4

I årets omgång av det populära tv-programmet “Masked singer” syns karaktärer som Bergatrollet, Discokulan, Väckarklockan, Kameleonten och Snögubben, och som vanligt är spänningen stor kring vem som gömmer sig bakom de påkostade maskerna. I panelen syns som tidigare Nour El-Refai, Måns Zelmerlöv, Felix Herngren och Pernilla Wahlgren.

Fick resa mellan Sverige och USA

Semifinalen blev spännande och i slutändan blev det Ufot och Prinsesstårtan som fick tacka för sig.

Bakom Ufot dolde sig magikerduon Peter Brynolf och Jonas Ljung. Till Aftonbladet berättar de att deras medverkan gett dem större självförtroende inom sång och dans, och att det varit kul att anta en ny typ av utmaning i ett nytt format. “Vi åker fram och tillbaka till USA. Det är nog bland det sjukaste jag gjort, att sitta och öva i smyg på flygplan”, säger Jonas Ljung till tidningen.

Foto: TV4

Försökte förvirra juryn med rösten

Bakom Prinsesstårtan gömde sig en välkänd svensk artist som inte är ovan vid att stå på scen, nämligen Sarah Dawn Finer. I programmet berättar hon att hon arbetat på att förvirra juryn genom att förställa sin röst under hennes uppträdanden. “Jag har typ aldrig jobbat på något så mycket som jag har jobbat på det här”, säger hon.

På fredag väntar finalen, och den kommer att utkämpas mellan Skelettet, Pandorna och Kameleonten.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!