Nöje

Matthew Perrys familj: “Han skänkte världen så mycket glädje”

Under helgen gick Vänner-skådespelaren Matthew Perry bort i sitt hem i Los Angeles. Nu har stjärnans familj för första gången uttalat sig om tragedin.

Foto: Shutterstock

Det var under lördagskvällen som Matthew Perry enligt rapporter avled av drunkning i sitt hem i Pacific Palisades, Los Angeles. Perrys död har berört både fans och kollegor världen över, och nu har hans familj för första gången uttalat sig om hans bortgång.

“Vi är förkrossade av den tragiska förlusten av vår älskade son och bror”, säger de till People. “Matthew skänkte världen så mycket glädje, både som skådespelare och vän. Ni betydde alla så mycket för honom och vi uppskattar den enorma kärlek ni har uppvisat.”

“En gåva till oss alla”

Perrys kollegor från Vänner har ännu inte lämnat några uttalanden om det som skett. Däremot har flera kändisar – däribland Selma Blair, Mira Sorvino och Kanadas premiärminister Justin Trudeau – uttryckt sin sorg över nyheten på sociala medier.

Även Warner Bros Television Group, som producerade samtliga tio säsonger av Vänner från 1994 till 2004, har gjort ett uttalande:

“Vi är förkrossade av nyheten att Matthew Perry gått bort. Han var en gåva till oss alla. Våra tankar går till hans familj, nära och kära och alla hans fans.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!