Nöje

Meghan Markle får Netflix-program om matlagning och trädgård

Prins Harry och Megan Markle kommer att producera två nya program för Netflix, varav det ena kretsar kring ämnen som matlagning och trädgård, det rapporterar Deadline.

Foto: Shutterstock

Knappt en månad efter hertiginnan av Sussex, 42, återkomst till Instagram – och lansering av livsstilsmärket American Riviera Orchard – kommer ännu en nyhet om hennes nya åtaganden. Hon och maken prins Harry, 39, kommer nämligen producera två nya program för Netflix via produktionsbolaget Archewell Productions.

Gör program om matlagning och hästpolo

Det ena programmet beskrivs som ett livsstilsprogram där hertiginnan – även känd som Meghan Markle – “firar glädjen i matlagning, trädgårdsarbete, hålla i bjudningar, och vänskap”. Meghan är också exekutiv producent för programmet, tillsammans med bland andra Leah Hariton som tidigare har arbetat med Selena Gomez matlagningsprogram Selena + Chef.

Både Markle och prins Harry kommer vara exekutiva producenter för det andra programmet, som uppges ge en unik inblick i hästpolons värld.

Produktionen av programmen är enligt uppgifter “i ett tidigt stadie”, och titlar samt premiärdatum kommer att tillkännages under de kommande månaderna.

Hertigen och Hertiginnan har tidigare släppt tre dokumentärer på Netflix, varav den mest kända är dokumentärserien Harry & Meghan (2022).

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!