Nöje

Meghan Markle sa ja till prins Harry – i en underbar vit drömklänning!

Meghan Markle och prins Harry har äntligen sagt ja till varandra – och bröllopet var verkligen en sann dröm! 

Foto: IBL & REX

Ett kungligt bröllop kan inte vara annat att vackert och något utöver det vanliga, speciellt när det är en Hollywood-skådis som gifter sig med en brittisk prins! I dag var det äntligen dags för Meghan Markle och prins Harry att bli man och hustru.

När klockan slog ett gick Meghan Markel in i i St. George’s Chapel tillsammans med sin blivande svärfar prins Charles. Framme vid altaret mötte hon prins Harry – och utifrån bilderna kan vi säga att kärleken spirade! På bröllopet i Windsor Castle i Storbritannien kryllade det av kända gäster och vackra klänningar – men Meghan Markles brudklänning tar definitivt hem priset! Hon bar en vit långärmad klänning med båtringning och en fem meter lång brudslöja med spetsdetaljer nertill. Enligt Svensk Damtidning är det brittiska Clare Waight Keller från modehuset Givenchy som står bakom designen och ja, det går inte att slita blicken från den fantastiska bröllopsklänningen! Ett vackert diadem klädde hennes mörka hår och prins Harry bar en tjusig mörkblå uniform – tillsammans strålade de!

Paret träffades på en blinddate i juli 2016 och fann snabbt tycke för varandra. I november förra året förlovade de sig och i dag sa de ja till varandra – stort grattis säger vi till det nygifta paret!

Se fler bilder nedan!

Läs också: 12 saker Meghan Markle måste sluta med nu när hon blir kunglig

Foto: REX

Nästa bild

Foto: REX

Nästa bild

Foto: IBL

Nästa bild

Foto: REX

Nästa bild

Foto: REX

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!