Nöje

Meghan Markles peppiga bucketlist på att börja dejta dig själv och njuta av egentid

Meghan Markle drev tidigare livsstilsbloggen “The tig” och i ett inlägg skrev hon om hur viktigt det är att spendera tid med sig själv. Vad sägs om att äta ute på restaurang ensam eller att köpa blommor till just dig själv? Nedan följer Meghan Markles bucketlist på hur du bäst dejtar dig själv!

meghan-markleFoto: REX

Det är så otroligt viktigt att ta hand om oss själva och spendera tid ensam! Meghan Markle menar att gå ut på en dejt utan någon annans sällskap är viktigt oavsett om du är singel eller befinner dig i ett lyckligt förhållande. I ett inlägg på hennes tidigare blogg skrev hon att hon var 20 år när hon för första gången gick på bio helt ensam. Hon beskriver känslan av att gå helt ensam som läskig men också otroligt uppfriskande. Att göra aktiviteter helt ensam i det offentliga rummet gjorde henne tidigare nervös och det var precis därför hon började spendera tid med sig själv.

– Att bara skratta högt helt ensam. Att bara vara. Med det sagt, det är så många viktiga saker du borde göra för dig själv – att bli självständig och tillåta dig själv att växa. Det sägs trots allt att lycka börjar med att älska sig själv, skriver Meghan Markle.

Vill du börja dejta dig själv och spendera mer tid ensam för att bli mer självständig? Njut av egentid och ditt egna sällskap med hjälp av Meghan Markles bucketlist nedan!

Meghan Markles bucketlist på att dejta dig själv och bli mer självständig:

Gå på bio ensam

“Det här kan kännas underligt och skrämmande i början, men när du inser att du har friheten att se precis vad som helst (och inte dela popcorn med någon!), kommer det istället att kännas befriande. Slappna av och njut av kvalitetstid med din favoritperson (du!)”.

Bjud ut dig själv på en middag ute

“Visst, läs en bok eller sitt med telefonen om det gör dig mer bekväm – men ta ut dig själv på en dejt. Och var inte rädd över vad andra personer tänker om dig. Ät i lugn och ro och njut av dejten med dig själv”.

Köp blommor till dig själv

“Jag gör det här varje vecka. Det finns ingenting som är lika underbart som doften av färska blommor och livet som de kan tillföra. Och själva grejjen att köpa blommor känns alltid som en rolig “unna dig själv”-stund. Med det sagt så behöver det inte vara blommor. Minsta lilla sak som får dig att känna dig älskad, gör det för dig själv. Varje vecka!”.

Åk på semester själv

“Det här är en tuff utmaning. Det är inte lätt, men viktigt. Att vara närvarande och kontrollera känslorna som går igenom ditt huvud och hjärta när du känner dig ensam och uttråkad. Låt det gå. Njut av det ensam. Du förtjänar det”.

 

Källa: Bustle

Läs också: Ida Warg: “Jag behöver egentid för att orka”

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!