Nöje

Meghan öppnar upp – om sin egen familj

I ett klipp, från den omtalade intervjun som prinsparet gjorde med Oprah, öppnar Meghan även upp sig om sin egen familj. Sekvensen är bortklippt från intervjun men där får vi veta hur Meghan kände inför att hennes egen pappa pratade med pressen.

I klippet berättar Meghan om hur hennes föräldrar eftersöktes med ljus och lykta av medierna, och när de till sist hittade pappans adress flyttade journalister in i lägenheten bredvid och skickade presenter, allt för att få honom att prata om Meghan.

Pappans lögner förstörde relationen

I intervjun frågar Oprah om det kändes som ett svek att pappan valde att samarbeta med media. Meghan svarar att hon är obekväm med att prata om situationen men berättar sedan att pappan ljög för henne, och hävdade bestämt att han inte pratat med media, trots att det inte var sant. Storyn som publicerades en vecka innan bröllopet, trots att tabloidpressen haft den tillgänglig under en längre tid menar Meghan sätter fingret på hur den här typen av medier arbetar. “De rapporterar inte nyheter, de skapar nyheter”, säger hon i klippet.

Även Meghans halvsyster har gått ut, i en bok, och berättat sin historia om hertiginnan av Sussex. När Oprah ställer frågor om halvsysterns bok och om deras relation svarar Meghan “Jag önskar att jag hade haft syskon, men jag växte upp som ensambarn.” Enligt Meghan har systrarna inte träffats på över 18 år och har ingen relation till varandra, de har aldrig varit nära och aldrig vuxit upp tillsammans. Systern har även bytt efternamn.

Läs också:

Prins Harry valde att lämna det kungliga livet eftersom brittisk press förstörde hans mentala hälsa

Meghan och Harry – 12 saker vi lärde oss från intervjun med Oprah

Buckingham Palace bemöter anklagelserna från den omtalade intervjun

Prins William i försvar: “Vi är inte rasister”

Michelle Obama hoppas på försoning – inom det brittiska kungahuset

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!