Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Mel B försäger sig i intervju – Spice Girls kommer att uppträda på det kungliga bröllopet

Meghan Markle och prins Harry ska gifta sig i maj och förberedelserna är många. Det har varit mycket spekulationer om vilka artister som ska sjunga på bröllopet. Men tolkar vi Melanie Browns reaktion rätt i intervjun med The Real , är det ingen mindre än gruppen Spice girls som kommer uppträda på festen.

spicegirlsFoto: REX

Det var under den amerikanska talkshowen The Real som sångerskan Melanie Brown, även kallad Mel B, råkade avslöjade att Spice Girls kommer att återförenas på prinsbröllopet. När programledaren frågade om hon skulle gå på Meghan Markle och prins Harrys bröllop svarade hon ja och nämnde även att de andra i Spice Girls-gänget (Victoria Beckham, Geri Halliwell, Emma Bunten och Melanie Chisholm) har fått en inbjudan.

Men vi fick inget tydligt svar från Mel när hon gästade tv-showen. När programledaren ställde frågan om gruppen kommer att sjunga på den kungliga bröllopsfesten reagerade hon på ett sätt som vi garanterat kan tolka som ett ja. I intervjun ser man Melaine titta ner för att sedan kasta sina manuskort i luften samtidigt som studion fylls av applåder och glädjeskrik. När hon senare sa “Jag måste gå, jag kommer få sparken” insåg Mel att hon hade avslöjat alldeles för mycket. Utifrån hennes reaktion kan vi med största sannolikhet anta att Spice Girls kommer att uppträda på Meghan och prins Harrys bröllop – nu väntar vi bara på en bekräftelse!

Kolla in hela klippet från The Real Day Time för att se allas reaktioner!

Källa: HarpersBazaar

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!