Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Midnattsvigsel, VIP-upplevelser och fantastisk mat – här är Musikhjälpens mest spännande auktioner just nu

Det är de sista skälvande timmarna innan årets kanske mest intensiva vecka drar igång. Ikväll stängs programledarna in i buren, men redan nu finns det några auktioner du kan buda på. Vi har valt ut några av de roligaste, bästa och märkligaste auktionerna just nu – du hittar dem här nedanför! 

Foto: Foto: Janne Danielsson/SVT, Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Ikväll klockan 21 börjar Musikhjälpen när programledarna Miriam Bryant, Farah Abadi och Daniel Hallberg under pompa och ståt blir instängda i buren, som i år är placerad på Stora Torget i Västerås. Temat för årets Musikhjälpen är “Sex är inte ett vapen“, något man förklarar med att sexuellt våld finns i krig och konflikter världen över och att människor i alla åldrar utsätts för våldtäkter, sexuell tortyr och tvingas in i prostitution och tvångsäktenskap. Överlevare lämnas med livslånga skador, trauman och stigman medan många förövare går ostraffade.

Här hittar du all info om årets Musikhjälpen, och här hittar du alla auktioner till förmån för Musikhjälpen. Där kan du också lägga upp din egen annons. Här nedanför har vi samlat några av de auktioner som ligger ute på Tradera just nu och som har fångat vårt intresse. Vilken blir du sugen på att lägga ett bud på?

Läs också: Allt du behöver veta! Här är alla artister som besöker Musikhjälpen 2019

 

Originalmålning Eldtuppen av Lars Winnerbäck

Akvarellen för albumomslaget Eldtuppen är målad av Lars Winnerbäck. Storlek: 36×36 cm.

Läs mer och buda här.

Högsta bud i skrivande stund: 75 000 kronor.

 

Häng med Henrik Lundqvist ner i New York Rangers omklädningsrum efter matchen

Upplev NHL-hockey på plats när rivalerna New York Rangers och New Jersey Devils gör upp i Madison Square Garden. Efter matchen får du gå ner i Rangers omklädningsrum och träffa målvaktslegendaren Henrik Lundqvist!

Läs mer och buda här.

Högsta bud i skrivande stund: 27 722.

 

Motörhead-åkgräsklippare – designad av Mikkey Dee

Briggs & Stratton bad Mikkey Dee att designa sin drömgräsklippare. Tillsammans med ett team byggdes den sedan efter hans idéer. Resultatet är en fantastisk rock’n’roll Motörhead-gräsklippare i ett enda unikt exemplar, signerad Mikkey Dee.

Läs mer och buda här.

Högsta bud i skrivande stund: 31 00 kronor.

 

Petra Marklund sjunger på ditt bröllop!

Petra Marklund förgyller din stora dag genom att sjunga en låt under vigseln på ditt bröllop! Du har nu en unik möjlighet att buda till dig en upplevelse som kommer addera ytterligare till att göra din stora dag än mer oförglömlig, samtidigt som du skänker pengar till välgörande ändamål.

Läs mer och buda här.

Högsta bud i skrivande stund: 15 500 kronor.

 

Middag på Örebro slott med landshövding Maria Larsson som värd

Den 17 januari 2020 kl. 18.30 har du chansen att bjuda in till en middag i residensvåningen på Örebro slott med landshövding Maria Larsson som värd. Kocken Davide Lindqvist som driver “Krogensomintefinns” lagar en strålande trerättersmåltid av lokala råvaror. Middagen är för 15 personer och det utlovas en kväll i häftig slottsmiljö. Mat och dryck (både alkoholhaltiga och alkoholfria) ingår i middagen. Det går att beställa eventuell specialkost eller vegetariskt alternativ. Det är 18-årsgräns för middagen.

Läs mer och buda här.

Högsta bud i skrivande stund: 17 000 kronor.

 

Bjud in till en 1700-talsmiddag och spelning av Stormfrun på E-Types restaurang

Ta ett kliv rakt ner i 1700-talet och Martin ”E-Type” Erikssons piratkrog Lasse i gatan. I en mörk gränd mitt i gamla stan kan du resa tillbaka i tiden och känna doften av krutrök, känna romstänk i ansiktet och dansa på borden till ett av Europas häftigaste piratband, Stormfrun. En kväll så som det kan ha gått till i 1700-talets Stockholm! Under kvällen bjuds ni på en exklusiv spelning med piratbandet Stormfrun som spelar saltstänkta, romdränkta och medryckande låtar om livet till havs. Ni bjuds på fantastisk mat från Lasse i gatans fenomenala kockar och får njuta av att ha stället helt för er själva i några timmar. Gäller för 12 personer.

Läs mer och buda här.

Högsta bud i skrivande stund: 3 050 kronor.

 

Midnattsvigsel i Västerås Domkyrka 13/12 2019

Var med om helt unik vigsel under Musikhjälpen vid midnatt fredagen den 13/12. Svenska Kyrkan och verksamheter i Västerås har gått samman för att skapa en unik bröllopsupplevelse: bland mycket annat ingår vigsel, sång i kyrkan av en “mycket känd svensk artist”, svit på Elite Stadshotellet Västerås, halvdagsfotografering, blommor och ringar. Det totala värdet överstiger 100 000 kr.

Läs mer och buda här.

Högsta bud i skrivande stund: 40 500 kronor.

 

VIP-upplevelse på Lollapalooza

Som sponsorer till Lollapalooza utlovar H&M en festivalupplevelse utöver det vanliga. Du får två stycken tredagars VIP-biljetter till Lollapalooza den 26 – 28 juni 2020. Dessutom ingår bland annat resa och boende på hotell i Stockholm, personlig styling med kläder och hår, make och naglar, luncher och middagar på festivalen samt en lyxig goodiebag.

Läs mer och buda här.

Högsta bud i skrivande stund: 8 700 kronor.

 

Exklusiv provsmakning av Kocklandslagets tävlingsbidrag till Culinary Olympics

I februari 2020 ska Svenska Kocklandslaget tävla i Culinary Olympics. Som regerande världsmästare satsar laget hårdare än någonsin för att även erövra titeln i Culinary Olympics. Vinnaren av denna auktion får möjlighet att komma och besöka träningsköket när kocklandslaget lagar sitt tänkta tävlingsbidrag. Detta sker söndagen den 5/1 kl 16.00 i Stockholm. Vinnaren får 2 platser till upplagning. Middagen som serveras är en middag i 7 serveringar och den är slut cirka kl. 21.30. Denna upplevelse är unik då platser inte går att köpa på annat sätt. Man får alltså en unik inblick hos Kocklandslaget bakom kulisserna som väldigt få människor upplevt.

Läs mer och buda här.

Högsta bud i skrivande stund: 7 400 kronor.

 

VIP-kväll på Parken Zoo Eskilstuna

“Vi kör en favorit i repris. Fjolårets auktion blev en magisk kväll där en buss med kvinnor och barn från ett skyddat boende på okänd ort besökte oss. I lugn och ro fick de åka karuseller äta popcorn, sockervadd, ta en rundtur bland djuren, klappa, gosa och lära sig massor om djur. Personer som aldrig annars har möjligheten att få denna typ av upplevelse. Det värmde i våra hjärtan att få se dessa barn lysa upp och bara få vara barn för en stund. Vår förhoppning är att årets auktion ska bidra till något liknande men självklart är alla välkomna att buda oavsett skäl. Ert bidrag gör skillnad!” Du som vinner auktionen får hela djur- och nöjesparken enbart för dig och din grupp på ca 20 personer efter stängning. Där får ni åka så mycket karuseller ni bara orkar, popcorn och sockervadd samt en VIP-visning bland djuren och möjligheten att komma riktigt nära.

Läs mer och buda här.

Högsta bud i skrivande stund: 10 500 kronor.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!