Nöje

De vilda teorierna kring Miley Cyrus “Flowers”

Miley Cyrus nya låt “Flowers” har gett upphov till flera teorier bland fansen, samtliga om hennes ex Liam Hemsworth. Vi listar de största teorierna kring hitlåten!

Sedan Miley Cyrus släppte sin nya låt “Flowers” tidigare i denna månad har låten gjort succé på Spotify och TikTok, samt intagit förstaplatsen på ett flertal topplistor världen över.

Handlar om exet

Mycket pekar på att låten handlar om Cyrus ex Liam Hemsworth, som hon träffade 2010 och var gift med mellan 2018 och 2019. Låten kom ut på Hemsworth födelsedag, den 13 januari, och dessutom tycks den första versen bland annat handla om deras hus i Malibu som drabbades av en förödande eldsvåda 2018:

“We were right ’til we weren’t / Built a home and watched it burn”, sjunger hon.

Det finns dock flera detaljer gällande hitlåten som har fångat fansens intresse. Nedan listar vi tre vilda teorier om Miley Cyrus “Flowers”.

1. Låten är ett svar på “When I was your man” av Bruno Mars

Likheterna mellan “Flowers” och “When I was your man” av Bruno Mars är uppenbara. Fansens teori är att Hemsworth vid ett tillfälle ska ha tillägnat Miley låten, och att hon nu har gett svar på tal:

“I should’ve bought you flowers and held your hand” (“Jag skulle ha köpt blommor till dig och hållit din hand”) har i Cyrus låt blivit: “I can buy myself flowers” och “I can hold my own hand” (“Jag kan köpa blommor till mig själv” och “Jag kan hålla min egen hand”).

När Hemsworth skulle ha tillägnat Cyrus låten är oklart, men enligt vissa teorier ska det ha varit på deras bröllop 2018.

2. Den gyllene klänningen handlar om Jennifer Lawrence

I musikvideon till “Flowers” bär Cyrus en ikonisk gyllene vintage-klänning från Yves Saint Laurents höstkollektion 1991. Enligt många fans är looken en blinkning till den klänning Jennifer Lawrence bar på premiären av The Hunger Games 2012.

Cyrus och Hemsworth träffades som bekant 2010 och gjorde slut ett flertal gånger under årens lopp. Ett av deras mest kända uppbrott ägde rum 2013, alltså i samma veva som Hunger Games-filmerna spelades in. Lawrence bekände i en intervju i Watch What Happens Live with Andy Cohen 2015 att hon och Hemsworth hade kyssts utanför inspelningarna av filmerna:

“Liam och jag växte upp tillsammans”, sa hon i intervjun. “Liam är väldigt snygg. Vad skulle du ha gjort?”

3. Musikvideon spelades in i ett hus där Hemsworth var otrogen mot Cyrus

Den kanske mest gränslösa teorin kring “Flowers” är att Hemsworth var otrogen mot Cyrus med fjorton andra kvinnor i det hus som används i låtens musikvideo.

Hur teorin har uppstått är inte känt, däremot vet vi att varken Cyrus eller Hemsworth har hävdat att det var otrohet som orsakade deras separation 2019:

“Jag kan medge många saker men jag vägrar att medge att mitt äktenskap tog slut på grund av otrohet”, berättade Cyrus efter separationen. “Liam och jag har varit tillsammans i ett decennium. Jag har sagt det förut och det är fortfarande sant, jag älskar Liam och kommer alltid att göra det.”

Källa: Bustle

Miley Cyrus - Flowers

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!