Nöje

Teorin: Miley Cyrus släppte hemligt album under pseudonym

Miley Cyrus fans är övertygade om att artisten har släppt ett album under pseudonymen Clara Pierce. “Det är 100 % hon”, skriver ett fan på TikTok.

Foto: Instagram @mileycyrus

I mars släppte Miley Cyrus sitt senaste album, Endless Summer Vacation, som innehåller hitlåten Flowers. Men enligt flera fans är detta inte det enda albumet som Miley släppt i år.

Har nära 50 000 lyssnare i månaden

Samma dag som Endless Summer Vacation lanserades släppte en annan artist, Clara Pierce, ett album med titeln Down With Me.

Albumet, som innehöll 12 låtar, har numera tagits bort från plattformar som Spotify och Apple Music – detta efter att flera personer påpekat att artisten låter precis som Miley Cyrus.

Enligt Capital hann albumet streamas hundratusentals gånger innan det togs bort, och på Spotify har Clara Pierce – som inte verkar ha några konton på sociala medier – gått från att ha några hundra lyssnare i månaden till över 47 000 lyssnare per månad.

“Det är Miley eller AI”

TikTok-användaren @sarahhh.beth6 är en av de som har påpekat likheten mellan Claras och Mileys röster. I kommentarsfältet till klippet nedan tycks de flesta vara övertygade om att det är Mileys stämma som hörs:

“Två alternativ. Det här är Miley. Eller så är det AI”, skriver ett fan.

“Befinner hon sig i en ny Hanna Montana-era och släpper låtar under ett annat namn? För det är 100 % hon”, skriver en annan person.

“Lewis Capaldi sa att när han producerar låtar som inte kommer med på hans album så släpper han dem under andra namn. Det är förmodligen det som har hänt här”, skriver en tredje.

@sarahhh.beth6 Released the SAME day endless vacation too? Literally what is going on? #mileycyrus #miley #clarapierce #newmileycyrus ♬ Hands of Time – Clara Pierce

Teorierna kring varför Miley skulle ha laddat upp låtar under pseudonym är många, men de flesta gissar att låtarna i själva verket har laddats upp illegalt av någon som fått tag på artistens opublicerade demos.

Miley Cyrus har ännu inte kommenterat ryktena.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!