Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Missa inte när våra svenska stjärnor tar över scenen i Los Angeles i oktober

Stockholm-CA-puff Foto: All Over press

Äntligen är det dags för den första helsvenska konserten utanför Sverige. Den 15 oktober intar artister så som Veronica Maggio, Icona Pop, Little Dragon, Rebecca & Fiona, Otto Knows och Nause scenen på The Shire i downtown Los Angeles. Vi här hemma i Sverige är grymt avundsjuka!
 
Stockholm,CA som musikfestivalen heter började som en idé från Björn Barnekow på Bad Taste Empire som är ett skivbolag, bokningsagentur och management för flera kända artister. Sverige är som känt ett land som levererar när det gäller musik och vi har aldrig varit mer lovande på den globala musikmarknaden än vad vi är just nu. Över 4,5 miljoner människor i USA är dessutom svenskättlingar, varav 500 000 bor i Kaliforninen, vilket gör att en musikfestival i Los Angeles där Sverige och Amerika möts inte borde kunna bli något annat än succé.
 
– Många amerikaner är förundrade över hur ett så pass litet land konsekvent kan få ur sig artister i så många olika genrer med så hög kvalitet, säger Björn Barnekow till Icon Magazine.
 
Som sagt, vi på Metro Mode är avundsjuka men ser fram emot att få se bilder och videoklipp från detta fantastiska event. Heja Sverige!
 
Läs Metro Modes intervju med duon Nause som kommer spela på Stockholm, CA här

Besök festivalens hemsida och boka biljetter här

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!