Nöje

Molly Hammar kommenterar kritiken om sexism i “Så mycket bättre”

I veckan har Daniela Rathanas kritik mot sexismen i årets upplaga av Så mycket bättre fått mycket uppmärksamhet. Nu svarar Molly Hammar, en av årets värdar för programmet, på kritiken.

Foto: Instagram @mollyhammar

Det var under sin medverkan i podcasten Värvet med Kristoffer Triumf som Daniela Rathana nyligen berättade om sin upplevelse av programmet “Så mycket bättre”, där hon i år var en av deltagarna.

Foto: Instagram @danielarathana

Molly Hammar: “Min upplevelse var fantastisk”

Rathana kom in i programmet något senare än de andra artisterna, något som hon menar gjorde att hon fick svårt att hitta sin roll i gruppen. I podcasten säger hon även att deltagarnas olika åldrar och bakgrunder resulterade i en del obekväma situationer under inspelningarna:

“Ibland så var det folk som sa grejer som för mig lät helt sjukt. Det var saker som inte var så politiskt korrekt, lite sexism och så”, säger hon enligt Aftonbladet. “Så jag sitter och skrattar åt saker som jag som privatperson kanske hade reagerat på /…/ Jag tror man kommer märka hur mycket jag försöker bidra till en skön och positiv stämning. Och jag kanske inte kommer fram riktigt.”

Molly Hammar var en av värdarna för årets säsong och fanns därmed på plats under hela inspelningsperioden. När hon gästar Gry Forssell med vänner säger hon sig ha en helt annan upplevelse av programmet:

“Jag och Daniela är kompisar och det är vi fortfarande. Jag kan inte stå för någon annans upplevelser. Vi har pratat om det, så mellan oss är allt bra. Och min upplevelse var fantastisk i Så mycket bättre, det är det enda jag kan utgå ifrån och jag är jättetacksam”, säger hon enligt Hänt.

Foto: Instagram @mollyhammar

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!