Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Mums! Nu kan du få betalt för att äta hur mycket avokado du vill!

Det finns nog ingen i den här världen som inte skulle tacka nej till en krämig avokadomacka eller guacamole. Och det finns nog få personer som tacka nej till ett jobb som innebar att du (typ) fick äta så mycket avokado du ville. Eller hur?

avokadoFoto: Pexels/Unsplash

Det finns dock en hake, “jobbet” innebär att du ingår i ett forskningsprojekt om magfett, låter kanske inte lika kul, men tänk på all avokado. Forskare från bland annat Loma Linda University som letar efter 1000 frivilliga som är sugen på att äta avokado. Halva gruppen kommer att äta en avokado om dagen i ett halvår och den andra halvan kommer att äta två avokador i månaden under samma tidsperiod.

Forskarna vill komma fram till om magfettet påverkas av att man äter en avokado om dagen. Förutom att äta avokado måste du delta i minnestester, intervjuer och i en magnetröntgen. För besväret kommer du få ett förråd av avokado och 300 dollar.

Frågan är dock om vi skulle tröttna på den gröna godsaken efter sex månader, tänk att äta en avokadomacka varje dag. Det låter i och för sig som en dröm.

Källa: Men’s health

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!