Nöje

Nästa stora förändring i Isabella Löwengrips liv – berättar om uppbrottet från miljardären

Under gårdagen berättade Isabella Löwengrip i sina kanaler om uppbrottet med sin senaste pojkvän, den 33 år äldre Erik Selin. “Vi lyckades skapa en oas som bara var vår. Den relationen har idag övergått till en vänskap som säkerligen varar livet ut” skriver hon bland annat i blogginlägget.

Foto: Instagram

Det var under hösten 2019 som Isabella Löwengrip, 29, tog bladet från munnen och berättade om sin nya kärlek, fastighetsmagnaten Erik Selin, 52. Redan tidigare hade det ryktats om relationen, då paret hade fotograferats hand i hand på en semesterresa i Saint-Tropez.

De första bilderna på paret på Isabellas blogg publicerades i september, under en resa till Kenya tillsammand med organisationen “Hand in Hand” som Erik Selin är engagerad i. Det var också den organisationen som skulle bli den första att stöttas av Isabella Löwengrip Foundation, hennes egen stiftelse som nu fått en annan inriktning i och med den påstådda krisen under hösten.

Bloggaren har under de senaste månaderna tillbringat en del tid i Göteborg, där Erik Selin bor, men igår avslöjade hon alltså på sin blogg och Instagram-konto att de inte längre är ett par.

“Jag har fått lära känna en fantastisk människa med ett enormt hjärta och där uttrycket klok som en bok inte riktigt räcker till.. Vi har varit världen runt, pratat och pratat, tittat ut över mörka hav, trampat på stigar, gått i regn, i blåst, i stark sol och under tiden funnit en balans där vi har kunnat luta oss mot varandra oavsett vad. Vi lyckades skapa en oas som bara var vår. Den relationen har idag övergått till en vänskap som säkerligen varar livet ut” skriver Isabella på sin blogg.

Ett drygt år tidigare, i november 2018, var Isabella Löwengrip med om ett annat uppbrott som med största sannolikhet fick ännu mer uppmärksamhet. Det återstår att se vad efterspelet blir den här gången.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!