Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Vin + tåg= sant! Besök magiska platser och drick vin med det lyxiga vintåget! 

Tänk dig en resa som kombinerar vin, tåg och lyx. Det låter inte helt fel eller hur? Då ska du ta en tur med vintåget!

Foto:@winetrain

Med vintåget åker du runt till USAs största vingårdar medan du sitter i en lyxig salong och sippar på ett glas vin (eller bubbel!). När kan vi åka?

Napa Valley Wine Tours ordnar olika vinturer som kör runt på norra Kaliforniens anrika järnvägsspår från 1864 från 1989 har dock järnvägen används för att åka runt till vingårdar. Tåget kör från Napa till St. Helena och tillbaka, under tågresan får du besöka flera kända vingårdar, äta en lyxig flerrätters middag och dricka gott (okej, vi behöver inte höra mer. Vi är sålda).

Är inte vingårdsturer någonting för dig så finns det flera olika typer av resor att välja på. Vad sägs om klä upp dig för ett mördarmysterium, ha en kärleksfull resa med romantiska paketet eller besöka ett vin-slott. Varje resa börjar med ett glas vin eller bubbel och resan fortsätter med en massa mat och dryck! Låter inte som en tråkig resa i våra öron.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!