Nöje

Drömmen! Upptäck magiska platser – med vintåget

Tänk dig en resa som kombinerar vin, tåg och lyx. Det låter inte helt fel eller hur? Då passar det dig att planera en tur med vintåget!

Med vintåget åker du runt till några av USA:s största vingårdar medan du sitter i en lyxig salong och sippar på ett glas vin (eller bubbel!). Låter ju som en riktig dröm!

Napa Valley Wine Tours anordnar olika vinturer som sedan 1989 kör runt på norra Kaliforniens anrika järnvägsspår från 1864. Tåget kör från Napa till St. Helena och tillbaka, och under tågresan får du besöka flera kända vingårdar, äta en lyxig flerrätters middag och dricka gott (okej, vi behöver inte höra mer. Vi är sålda).

Vintåget har pausat under 2020 på grund av Covid-19, men kommer att sätta igång att åka igen från och med den 6:e november. Och även om det antagligen kommer att dröja ett bra tag innan vi kan åka över Atlanten och ta en tur med tåget så kan vi ju i alla fall drömma oss bort!

Är inte vingårdsturer någonting för dig så finns det flera andra typer av resor att välja på. Vad sägs om klä upp dig för ett mördarmysterium, ha en kärleksfull resa med romantiska paketet, besöka ett vin-slott eller fira jul eller nyår på tåget. Varje resa börjar med ett glas vin eller bubbel och resan fortsätter med en massa mat och dryck! Låter inte som en tråkig resa i våra öron!

Läs också: 7 hemsökta svenska hotell att övernatta på – vågar du fira Halloween bland det övernaturliga?

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!