Nöje

Nej, ”The Holiday” får ingen uppföljare

Den senaste tiden har ryktats om en uppföljare till julklassikern “The Holiday” – filmen där två kvinnor tröttnat på vardagen och olycklig kärlek och därför byter land och bostad under julledigheten. Nu dementerar filmens upphovsmakare Nancy Meyers ryktena och bekräftar att det tyvärr inte blir någon uppföljare.

Foto: The Holiday

Det har gått 16 år sedan julklassikern “The Holiday” först hade premiär med stjärnor som Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law och Jack Black i huvudrollerna. Nyligen rapporterade den brittiska tidningen The Sun att en uppföljare planerades och enligt en källa skulle den börja spelas in nästa år, med samtliga huvudrollsinnehavare.

Nu dementerar regissören Nancy Meyers ryktena på Instagram där hon bland annat skriver “Får så många DM’s om detta – men tyvärr är det inte sant.” Även skådespelaren Kate Winslet har dementerat uppgifterna i People magazine. “Jag läste om det, men det var första gången jag hörde om det.” Hon försäkrar också att inga samtal över huvud taget har förts om en uppföljare.

Den romantiska komedin hyste stora framgångar när den släpptes och filmen har blivit en omtyckt klassiker i juletid. Lite trist att det inte planeras någon upföljare tycker vi på Metro Mode!

Hur känner du? Hade du velat se en uppföljare av “The Holiday?”

Källa: Variety

Foto: The Holiday

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!