Nöje

Efter Framing Britney – nu gör Netflix en ny dokumentär om Britney Spears

Popkulturella trender kommer och går, men intresset för Britney Spears består. Efter den omtalade Britney-dokumentären “Framing Britney Spears” gör nu Netflix sin egen dokumentär om popstjärnan.

Foto: Alamy

Det fullständigt haglade uttalanden från personer i Britneys närhet i efterdyningarna av dokumentären som slog ner som en skräll i början av året. Bland annat gick Justin Timberlake ut på sociala medier och kommenterade saken. Dokumentären kartlade bland annat vad som lett fram till att Britney hamnat under förmyndarskap och varför hon fortsatt är omyndigförklarad, med pappan som god man, trots önskningar om byta ut honom.

Framing Britney Trailer

Vad kommer Netflix dokumentär handla om?

Än så länge har det inte släppts några detaljer om den kommande dokumentären, varken releasedatum eller exakt vad dokumentären kommer att fokusera på. Däremot finns det fortfarande mycket att undersöka och berätta om Britney som utelämnades i den förra dokumentären. Bland annat undrar många hur relationen mellan stjärnan och mamman har sett ut under åren, och även exakt hur det gick till för Britneys pappa, Jamie, att lyckas få rollen som hennes förmyndare. Det finns alltså mycket material att ta av!

Vilka är involverade i projektet?

Den nya dokumentären är ett påfund av regissören Erin Lee Carr som inte varit rädd för att ta i kontroversiella ämnen tidigare. Hon har bland annat regisserat dokumentärerna “Mommy Dead and Dearest” för HBO om Gupsy Rose Blanchards mord på sin mamma Dee Dee, “I Love You, Now Die: The Commonwealth v. Michelle Carter” om sms-skandalen som ledde till en tonårings självmord, och “A Heart of Gold: Inside the USA Gymnastics Scandal” om Dr. Larry Nassar som förgrep sig på gymnaster.

Det är många personer från Britneys närhet som saknas i den senaste dokumentären och inte minst stjärnan själv. Hon har dessutom varit anmärkningsvärt frånvarande när det gäller intervjuer och kontakt med journalister de senaste åren. Det är oklart om stjärnan själv kommer att medverka i den kommande dokumentären, men många fans har uttryckt en tydlig önskan om att få höra hennes eget perspektiv på saken.

Källa: Bustle

Foto: Alamy

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!