Nöje

Nicole Falciani om förlovningsringen från Eric Saade: “Lämnade in på pantbank”

Under sin medverkan i Martin Björks Youtubeserie Intimt med Björken avslöjar Nicole Falciani vad hon gjorde med förlovningsringen efter att hon och Eric Saade gick skilda vägar 2020. “Den har jag lämnat in på pantbank”, berättar hon.

Foto: Youtube

Det var i maj 2020 som Nicole Falciani berättade att hon och Eric Saade hade gått skilda vägar. Paret förlovade sig 2019 och hade vid tiden för uppbrottet varit tillsammans i fem år.

“Gjorde slut från ingenstans”

I ett öppenhjärtigt inlägg på Instagram berättade Falciani om det svåra uppbrottet:

“Ibland blir livet inte alltid som man tänkt sig. Jag och Eric har gått skilda vägar. Detta har tagit otroligt hårt på mig, då det inte var det jag önskade i och med det stundande bröllopet. Som nu inte längre blir av. Det är oerhört tufft i dagsläget och mycket som måste bearbetas längs vägen, men jag tar en dag i taget”, skrev hon.

Senare, under en frågestund på sin Instagram, berättade Falciani vad som faktiskt hade lett till att hon och Saade ställde in bröllopet strax före bröllopet:

”Det som hände var kort och gott att han gjorde slut från ingenstans, då han sa att han inte gillade min personlighet. Vilket han kom fram till precis när vi skulle gifta oss, efter att han valt att fria och efter att vi varit ihop i fem år”, skrev hon.

Pantsatte Eric Saades förlovningsring

När Falciani medverkar i Martin Björks Youtubeserie Intimt med Björken berättar influencern att hon och hennes nuvarande pojkvän Adem Berisha – som hon nu väntar sitt första barn med – inte planerar något bröllop i första taget:

“Jag har också mycket krav”, säger hon. “På ringen och på hur det ska gå till och allting, så jag tror att han får lite ångest.”

När Björk nämner att Falciani sannolikt har kvar förlovningsringen från Eric Saade avslöjar hon vad hon gjort med den:

“Nej men den har jag lämnat in på pantbank”, säger hon och tillägger senare att hon inte gjort “något speciellt” för pengarna:

“Jag tror att jag bara lade in dem på mitt sparkonto.”

Foto: Youtube

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!