Nöje

Norska prinsessans dotter utsedd till Årets influencer

Leah Isadora Behn är inte bara dotter till den norska prinsessan Märtha Louise, hon är även en influencer. Detta blev hon nyligen uppmärksammad för på en gala i Oslo.

Foto: Instagram @leahhhbeauty @im_marthalouise

Det var på galan “Vixen Awards” som 16-åringen utsågs till årets influencer i kategorin “Skönhet”. För Leah Isadora Behn, dotter till prinsessan Märtha Louise och den avlidne författaren Ari Behn, är utmärkelsen en stor ära.

“Det här är något av det bästa som hänt än så länge i år”, sa hon till den norska tidningen VG. Hon påpekade också att hon har svårt för att kalla sig influencer, trots att hon har omkring 170 000 följare totalt på Instagram och TikTok:

“Jag klarar fortfarande inte att kalla mig själv influencer, men det går ganska bra. Så länge jag gör något inom det jag gör nu, och gillar det jag gör, så är det viktigast. Men jag tycker att det här är väldigt roligt.”

“Så stolt!”

Och vad säger mamma Märta Louise då? Den norska prinsessan är till synes lyrisk över sin dotters framgångar:

“”Herreguuud jag är så stolt!! Tänk Vixen Årets influencer i kategorin Skönhet är my one and only @leahhhbeauty!!!! Är så stolt över dig, flickan min!!!”, skriver Märta Louise i ett inlägg på Instagram.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!