Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Nu är det officiellt! Hannah och Amandas nya drömprojekt är en storsatsning inom skönhet och hälsa

Superentreprenörerna Hannah Widell och Amanda Schulman fortsätter att skapa nya spännande projekt! I höst lanserar de ett livsstilsuniversum med fokus på skönhet och hälsa. 

Foto: All over press

Det nya företaget kommer att drivas under varumärket Daisy Grace och bestå av en e-handelssajt (med egenutvecklade produkter och externa varumärken), ett digitalt content-magasin (med video och podcast-content) och livsstilssalonger i centrala Stockholm. I höstas köpte systrarnas bolag Perfect Day de två skönhetssalongerna Corinne & Friends och idag offentliggörs att salongerna byter namn och blir det första steget i att bygga “livsstilsuniversumet” Daisy Grace.

– Vår vision är att Daisy Grace ska bli Nordens bästa plats för kvinnor och män att på ett inspirerande sätt – genom relevant content – hitta rätt produkter och behandlingar.  Det här är en naturlig utveckling för oss då vi idag skapat både unik content och reach i just den här målgruppen. Nu är det dags att fylla på med alla de produkter och livsstiltjänster vi och våra kunder saknar, säger Amanda Schulman i ett pressmeddelande.

Amanda går in som kreativ chef, Hannah blir VD och i den nya ledningsgruppen ingår bland annat Malin Eklund (operativ chef) och Camilla Åstrand, som idag är Global Brand Manager på GANT och har rekryterats till rollen som marknads-och kommunikationschef för Daisy Grace.

Hannah och Amanda stannar kvar i styrelsen för Perfect Day Media men lämnar sina operativa roller. Ny VD blir tidigare försäljningschefen Felicia Lagerwall och Mattias Bernard går från utvecklingschef till operativ chef.

– Perfect Day Media är idag ett etablerat bolag som behöver 100% fokus, vilket bolagets nya VD och operativa chef kommer bidra med, säger Hannah Widell i pressmeddelandet.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!