Nöje

Nu är Isabella Löwengrips influencer-klon här – här är allt vi vet!

Nu är hon här på riktigt – Isabella Löwengrips klon: robot-influencern Gabrielle Löwengrip. Här är allt vi vet!

isabella-klonFoto: Eero Hannukainen / IBL Bildbyrå / Instagram @gabriellelowengrip

Tidigare i höst gick Isabella Löwengrip ut med att hon var på väg att lansera en klon av sig själv. Nu har hennes första klon blivit offentlig och fått ett eget konto på Instagram.

I ett pressmeddelande berättar Isabella att hon själv inte räcker till när hennes företag, Löwengrip, tar plats på nya globala marknader. Därför har hon skapat sin digitala klon, Gabrielle Löwengrip.

Gabrielle Löwengrip är bosatt i New York och är en riktig skönhetsjunkie. Hennes Instagram-följare kommer bland annat få följa med henne på shoppingrundor samt ta del av hennes skönhetsintresse och dejtingliv. I december i år är det dags för Gabrielle Löwengrip, det vill säga den amerikanska versionen av Isabella Löwengrip, att komma till liv.

“Min spaning är att vi om bara något år inte kommer bry oss om huruvida det verkligen är en människa vi följer. Det viktiga är inspirationen vi hämtar in, och den kan likaväl komma från en animerad person”, berättar Isabella Löwengrip, kreativ chef och medgrundare av Löwengrip i ett pressmeddelande.

Löwengrips VD och medgrundare, Pingis Hadenius berättar att Isabella Löwengrip är varumärkets DNA och bästa kommunikatör. Just därför föddes tanken om att klona Isabellas personlighet för att kunna följa upp företagets internationella expansion.

 

Du kan redan nu följa Gabrielle Löwengrip på Instagram.

Visa det här inlägget på Instagram

 

Bathroom with a view. #newyork #influencer #lowengrip

Ett inlägg delat av Gabrielle Löwengrip (@gabriellelowengrip)

Källa: @gabriellelowengrip

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!