Nöje

Nu avslöjar Elin Johansson vem som kommer att designa hennes bröllopsklänning!

Efter tidernas finaste frieri väntar nu massor av härlig bröllopsplanering för Metro Modes bloggare Elin Johansson. Att vigseln kommer äga rum i Italien är redan klart – och nu berättar även den blivande bruden vem som kommer att designa hennes klänning. 

I ett blogginlägg avslöjar Elin att det är igen mindre än designern Valerie Aflalo, med egna märket Valerie, som kommer att skapa hennes brudklänning. Ett helt team från Valerie, med bland annat Valeries syster Ariane (en av Elins närmaste vänner) kommer att ta fram klänningen tillsammans med bruden.

– Jag har under alla år burit kläder från Valerie och jag bar även hennes design under förlovningen och det skulle kännas så konstigt att inte bära Valerie på mitt bröllop, skriver Elin i sin blogg.

Bröllopet kommer att gå i blå toner (Elins ring är aquamarin-blå) i ett varmt Italien vilket gör att klänningen inte får bli “för mycket”, enligt Elin. Men ett rejält släp vill hon ha och vi kan bara tänka oss hur drömlik denna skapelse kommer att bli!

Läs mer om Elins bröllopsförberedelser på elin.metromode.se

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!