Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Nu har drömmen om yogaklasser med killingar blivit verklighet

yoga getter Foto: Courtesy of Facebook/@goatyoga
 
Du har säkert hört talas om yoga med djur. Yogaformen Doga där meditation, stretch och massage görs tillsammans med din hund har varit på tapeten ett tag nu och det finns etablerade Doga-klasser i länder som USA och England. Amerika tar nu yoga med djur-trenden ett steg längre och i Oregon har klasser med gulliga killingar blivit verklighet.
 
På gården No Regrets Fram i Albany, Oregon, lanserades alltså nyligen en yogaklass tillsammans med gårdens killingar och det har blivit en superhit. En mamma som hade varit på ett födelsedagskalas på gården föreslog på skoj för gårdens ägare att de borde starta en yogaklass bland de snälla små killingarna. Det som började med ett flummigt förslag blev snart därpå verklighet och idag står över 500 personer i kö för att få en plats på “Goat Yogan”.
 
Det killingarna gör är kort och gott att gå runt bland yogadeltagarna och är söta. Ibland händer det också att de slår sig ned på yogamattorna. Lainey Morse som introducerat klassen berättar att yoga med de små getterna tar bort en del av den seriösa tonen och gör att klasserna blir mer lättsamma och roliga.
 
Så om du vet med dig att du ska till Oregon så se till att boka Goat Yoga NU. På Goat Yoga’s Facebook finns kontaktuppgifter så att du kan skriva upp dig på väntelistan för klasser under sommaren 2017. Vi på Metro Mode hoppas ju dock att denna underbara grej ska introduceras i Sverige inom en snar framtid!

Källa: CBC


Mer yoga och getter

Svenska Rachel Brathen som också är känd under namnet Yoga Girl har en fyrbent kompanjon vid namn Penny Lane. Penny är en liten get som Rachel har vid sin sida under olika yogaövningar och som emellanåt också klättrar på hennes rygg när hon står i branta ställningar. Penny Lane och Yoga Girl har blivit en viral succé.
 

ABC Breaking News | Latest News Videos

Källa: ABC News

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!