Nöje

Nu kan du beställa sötpotatispommes på Max!

Tillhör du de som har ställt sig frågan varför de stora hamburgerkedjorna inte har förstått storheten i sötpotatispommes? Då kan du sluta undra nu – från och med idag kan du nämligen få krispiga pommes av sötpotatis till din burgare hos den svenska hamburgerkedjan Max.

Det är inte bara sötpotatispommes som tillkommer på menyn – Grand Deluxe Smokey Chipotle gör comeback hos Max idag.

Redan i somras smyglanserade Max sina sötpotatispommes; den som var sugen på att testa nyheten fick då bege sig till deras hamburgerrestaurang i Luleå, som var den enda som hade tillbehöret. Från och med idag lanserar dock Max sötpotatispommes som ett alternativ till vanliga pommes frites på alla sina restauranger.

I ett pressmeddelande skriver Max att deras Sweet Potato Fries är lite smalare än vanliga sötpotatispommes för att vara krispiga längre, även när kunderna tar med sin beställning – en företeelse som har blivit mer populär den senaste tiden.

Om du har längtat efter att de stora hamburgerkedjorna ska börja med sötpotatispommes har du alltså nu möjligheten! Men vänta inte för länge – de finns bara på menyn fram till 17 mars.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!