Nöje

Nu kan du räkna ner till julafton med några av världens bästa viner

Nu kan du ladda upp inför julafton med hjälp av ett gäng riktigt fina viner (från vinmakare världen över) i hela 24 dagar. Sajten Virgin Wines tillåter dig nu att reservera din vinbox för ca 80 kronor, och vi kan inte tänka oss att de kommer att få stå och skräpa länge. 

24 luckor innebär alltså 24 viner och på sajten kan vi läsa att “julen är för kort för att dricka tråkigt vin”. Den minst sagt festliga adventskalendern innehåller lika många röda som vita viner. Den innehåller även två luckor prosecco och en lucka rosé. På självaste julafton får du njuta av sprakande champagne i form av en 20 cl flaska Laurent-Perrier.

De 24 individuella boutiquevinerna har sammanlagt mottagit 31 priser och utmärkelser och är enligt sajten i absoluta världsklass. Än så länge går det bara att reservera en kalender för ca 80 svenska kronor men så fort de befinner sig på lagret går de att klicka hem för ca 630 kronor.

Föredrar du bara bubbel – ta en titt på årets stora snackis, prosecco-kalendern! Är Gin lite mer av din grej? Då kommer du förmodligen att hitt en ny kärlek i årets Gin-kalender. 

Foto & källa: Virgin Wines 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!