Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Nu kan du rösta i årets Ellos Awards – galan som lyfter kvinnor

Nu är det hög tid att rösta i årets Ellos Awards, en gala som anordnas i syfte att höja kvinnor som bidrar till att skapa en mer jämställd värld.

Ellos digitala gala Ellos Awards äger nu rum för andra året i rad på Ellos hemsida. Syftet med galan är att höja kvinnor som “upplöser tabun kring kvinnofrågor, främjar kvinnligt entreprenörskap, vidgar skönhetsidealen och skapar mer plats för kvinnor i samhället.”

Arbetar för jämställdhet

Kandidaterna för Ellos Awards är personer som genom sina sociala medier bidrar till att skapa en mer jämställd, inkluderande värld. Vinnarna utses genom röstning från allmänheten, samt med hjälp av en namnkunnig jury.

I år är det Asabea Britton, Molly Hammar, Elaine Eksvärd och Karin Kajjan Andersson som har fått uppdraget att utse vinnarna i fyra olika kategorier – Women for Liberation, Women for Entrepreneurship, Women for Body Positivism och Women for Equality.

Om du har lust att rösta i Ellos Awards går detta nu att göra på Ellos hemsida. För varje röst Ellos får in skänker de 1 kr till kvinnorättsorganisationen Kvinna till Kvinna, som verkar för kvinnors rättigheter.

Pristagarna i Ellos Awards presenteras på Ellos hemsida den 21 december och röstningen är öppen nu.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!