Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Nu kan gin-älskaren också njuta av Instagramvänliga drinkar – här är drycken som byter färg!

Ja, du hörde rätt! Nu lanseras två nya gintyper och det är inte vilka som helst. Med smakerna British Rose och British Lavendel trollar du (nästan) som Harry Potter! Från den tråkiga genomskinliga färgen förvandlas din dryck till rosa eller lila på ett kick!

gin&tonicFoto: Karly Gomez/ Unsplash & Marks & Spencer

Oftast vill vi (förutsatt att de smakar gott) också beställa fina och Instagramvänliga drinkar, men om gin & tonic är din favorit är det inte så mycket mer än citron eller lime-skivan som piggar upp drinkupplevelsen. Men nu presenteras en ny gindryck på marknaden – och kanske kan man kalla den gin & tonic 2.0? Drycken byter nämligen färg när du tillsätter tonic!

Det är Marks & Spencer som tillsammans med destilleriet The Old Curiosity som har tagit fram två nya gintyper – och det kommer nog aldrig vara så spännande att blanda drinkar som nu! Hemligheten bakom drycken ligger i tonicvattnets pH-värde som frigör naturliga blomessenser och tillför smak och färg till spriten. Med smaken British Lavendel blir din dryck härligt lila medan British Rose skapar rosa toner!

Har du en weekend inbokad till England? Då kan du köpa en flaska på Marks & Spencer eller online på deras webbsida. Inte så sugen på alkohol? Här är 6 tips på fräscha och alkoholfria drinkar att göra i helgen!

Källa: Baaam

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!