Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Nu när prins Harry är upptagen – här är 5 andra heta prinsar som du kan dejta

Drömmer du om att gifta dig kungligt och tycker att en prinsess-titel skulle passa dig utmärkt? Det finns faktiskt några lediga prinsar kvar att dejta– nedan hittar du fem från olika delar av världen som du fortfarande kan gifta dig med!

prinsar-att-dejtaFoto: Instagram/@faz3; REX

Många utav prinsarna har hittat sin drömkvinna och gift sig, så om du drömmer om ett kungligt bröllop kan det vara läge att uppdatera dig om vilka prinsar som fortfarande är lediga. Som ni alla vet har vår prins Carl Philip sin Sofia, prins Harry har precis förlovat sig med Meghan Markle och Adrian Limas ex prins Wenzeslaus av Liechtenstein verkar också vara upptagen.

Amerikanska Elle har tagit reda på vilka prinsar runt om kring i världen som fortfarande är tillgängliga att dejta… så ge inte upp dina drömmar än!

1. Crown Prince Hussein bin Abdullah av Jordan

Kungen Abdullah och drottning Ranias 23-årige son har ännu inte hittat den rätta kvinnan i sitt liv. Kanske är det du? En dag blir det förmodligen han som tar över tronen efter sin far och blir kung. Du kan lära känna honom lite bättre på hans Instagram-konto med över 1,2 miljoner följare.

 

2. Shejk Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum av Dubai

Vore det inte härligt att ta sitt pick och pack och flytta till Dubai? Vill du ha ett äventyrligt liv är den här 35-åriga shejken någon att satsa på – på sin Instagram (med över 5,9 miljoner följare) lägger han flitigt upp bilder när han dyker i grottor och cyklar. Han verkar dessutom älska djur och natur!

عاصفة العاصفه ?

Ett inlägg delat av Fazza (@faz3)

3. Prins Sébastien av Luxembourg

En 25-årig luxemburgsk prins vore väl inte helt fel? Han är yngst i skaran av fem syskon och kommer nog aldrig att bli kung, vilket borde betyda att ni kommer ha massor med tid över till annat roligt! Att klättra och åka skidor sägs vara hans intressen samt att “upptäcka nya kulturer”. Kanske blir det en och annan resa tillsammans?

prins-av-luxembourgFoto:REX

4. Prins Jean-Christophe Napoléon Bonaparte

Tänk ändå att dejta någon som tillhör Napeléon-släktet, så coolt?! Enligt den 31-åriges prinsens LinkedIn talar han både engelska, franska och spanska och har pluggat business på Harvard, han är alltså både smart och snygg! Nu är det dags att ta reda på om han är trevlig och charmig också… sen kanske det blir ett bröllop att planera?

prins-jeanFoto:REX

5. Prins Joachim av Belgien

Den 25-årige belgiske prinsen har både pluggat i England och Italien och har nu tagit plats i belgiska flottan. Gillar du också att befinna dig ute till havs och om båtar är ett stort intresse är det här prinsen du ska satsa på!

prinsFoto:IBL

 

Källa: Elle

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!