Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Nu visar Ida Warg äntligen upp sin magiska förlovningsring: “Jag är så lycklig men samtidigt livrädd!”

Under parets Thailandsresa friade Ida Wargs pojkvän Alexander Pärleros nere på stranden, under minst sagt spektakulära omständigheter. Svaret blev ja – och nu sitter den vackra förlovningsringen Idas finger. 

Om du ännu inte har kollat på Idas och Alexanders förlovningsvideo så rekommenderar vi starkt att du gör det (du hittar den här)! Alexander Pärleros klädde ut sig till kvinna, dansade till Béyonces “Single Ladies” och gav sin flickvän Ida Warg en oförglömlig överraskning när han slutligen gick ner på knä och friade. Ida fick en diamant som, så fort planet landade på svensk mark, lämnades in för att bli en ring.

Nu sitter den färdiga förlovningsringen på Idas finger och vi håller med om att resultatet är en riktig tiopoängare. En enkel guldring med den maffiga diamanten i centrum. Ida skriver i sin blogg att hon visste direkt hur ringen skulle se ut: “Har drömt om en sådan ring sedan jag var liten då jag ALLTID haft en kärlek till just ringar.”

Metro Mode-bloggaren berättar samtidigt att hon är livrädd över att förlora sin nya ögonsten, då hon flera gånger tidigare råkat tappa dyrbara ringar: “De liksom glider av mina fingrar utan att jag märker det. Oftast händer det på vintern då fingrarna blir mindre av kylan.” Nu hoppas vi självklart att det inte blir så utan att Ida får fortsätta att njuta av sin vackra ring.

Du hittar fler bilder på förlovningsringen i Idas blogg!

Foto: Idawarg.se

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!