Nöje

Nu visar Kylie Jenner äntligen upp dottern Stormi – och hon är så söt!

Ingen har nog missat Kylie Jenners senaste tillskott – Stormi Webster. Hittills har det varit ganska tyst kring Kylie men nu får vi äntligen ta del av en bild på mamman och dottern. På sociala medier visar Kylie även upp hur hennes kropp ser ut en månad efter förlossningen – något som väcker diskussion bland hennes följare.

kylie-jenner-babyFoto: Instagram/ @kyliejenner

Kylie har tidigare lagt ut en bild på Instagram när hon håller sin dotters hand, men fansen har fortfarande inte fått se så mycket av Kylies nya mammaliv – tills nu. På Kylies senaste bild står hon i en mjukisdress med sin dotter i famnen och firar att det har gått en månad sedan födseln. Kändisbebisen Stormi Webster bär en vit stickad body med två små öron som sitter fast på luvan. “Min ängel-bebis är 1 månad gammal idag”, skriver Kylie i inlägget. Responsen har varit stor och ingen mindre än Kim Kardashian kommenterade: “OMG what a cutie!!!”.

Men det är inte bara den nya bilden på Kylies dotter som har fått uppmärksamhet på sociala medier. Nyligen visade Kylie även upp sin kropp en månad efter förlossningen. Det var på hennes Instagram och Snapchat-story som hon var klädd i trosor och en kort t-shirt – och bilderna har väckt många frågor bland hennes följare. Medan vissa skickar pepp-kommentarer om Kylies snygga kropp undrar andra över hur hon kan ha gått ner i vikt så snabbt och menar att bilderna är provocerande.

Medan vi väntar på att få se fler bilder på Stormi Webster nöjer vi oss med bilden nedan.

my angel baby is 1 month old today

Ett inlägg delat av Kylie (@kyliejenner)

Källa: HarpersBazaar

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!