Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Ny accessoar håller koll på din hunds hälsa

hund-tracy-accessoar-halsa
Aktivitetsarmband hjälper oss att hålla koll på vår hälsa. Nu kommer en ny hundaccessoar som fungerar som ett aktivitetsarmband fast för din hund.
 
I slutet av mars lanseras hälsoaccessoaren Tracy. Den fästs på hundhalsbandet och håller koll på hundens position och hälsa genom att analysera andning, matintag, motion och sömn. All information visas sedan i en app. Accessoaren tål vatten och kommer finnas i turkost, vitt och grått. Grundaren är designern Artan Mansouri som är känd för sina kreationer på Nobelmuseet och som varit deltagare i SVT:s Idéfabriken 2011.
– Jag ville ta vara på min konstbakgrund men samtidigt anamma den stora Tech-trenden. Det är en stor utmaning att gå från att måla tavlor och designa kläder till att skapa något som måste fungera felfritt för att fylla sitt syfte. Det här är mitt bästa konstverk hittills. Vackert att titta på och funktionellt nog att rädda liv, säger Artan Mansouri i ett pressmeddelande.
Accessoaren Tracy lanseras på crowdfunding-sidan Indiegogo 29 mars.
Foto: Tracytrackers

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!