Nöje

Oliver Ingrosso om första mötet med Zoe-Fay Brown: “Verkade psykopatisk”

Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown har nått ett flertal milstolpar i sin relation, med både barn och lägenhetsköp. Men vid det första mötet sa det knappast klick direkt – något som Ingrosso berättar om i Söndagsångest med Malin Norlander.

Foto: Instagram @emilioingrosso

Förra veckan berättade Zoe-Fay Brown, 30, för sina följare på Instagram om hur det gick till när hon och pojkvännen Oliver Ingrosso, 34, träffades. Nu har Ingrosso avslöjat fler detaljer kring det första mötet.

“Var nog inte kärlek vid första ögonkastet”

Ingrossos och Browns relation tycks ha accelererat snabbt efter de där första mötet – enligt henne dröjde det endast 4-5 månader innan hon blev gravid med deras son, Kalí – men enligt Ingrosso föll Brown inte pladask för honom så fort de träffades.

Foto: Instagram @oliveringrosso

I Söndagsångest berättar Oliver att han var på krogen med en kompis när en gemensam vän dök upp tillsammans med Zoe:

“Jag säger typ bara, ‘shit vem fan är det där?’ Sen sätter de sig ner och hon tycker att jag verkar psykopatisk /…/ min naturliga, lugna blick är ju typ att jag ska mörda folk”, säger Ingrosso och tillägger: “Jag är inte alltid den mest sociala människan, jag kan vara väldigt tillbakadragen.”

“Det var inte kärlek vid första ögonkastet från hennes sida”, säger Norlander.

“Nej det var det nog absolut inte”, säger han.

Ingrosso fortsätter med att berätta att han och Brown “nog klickade lite ändå” i takt med att kvällen fortlöpte – och som vi alla vet har parets relation gått från klarhet till klarhet med både barn och ett gemensamt boende som de ska flytta in i till sommaren.

Foto: Instagram @oliveringrosso

Något äktenskap tycks det dock inte bli för Ingrosso och Brown. I Wahlgrens Värld har han nämligen sagt att ett giftermål “lägger press på ett förhållandes axlar som egentligen inte behöver vara där”. 

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!