Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Oliver Ingrosso släpper kokboken “Quanto basta”

Oliver Ingrossos första kokbok är en kärleksförklaring till det italienska köket. Här är allt vi vet om Ingrossos nya bok Quanto basta: italienska favoriter och familjerecept.

Foto: Instagram @oling/@aliaserban

Oliver Ingrosso – krögare, entreprenör och DJ – är kanske mest känd för sin restaurang Olli i Stockholm, där det serveras klassisk italiensk mat med personlig twist. Liksom sin bror Benjamin Ingrosso har Oliver en fallenhet för matlagning och en förkärlek till italiensk kokkonst, något som han nu delar med sig av i sin nya bok Quanto basta: italienska favoriter och familjerecept.

“Inga vanliga recept”

På Instagram berättar Ingrosso om boksläppet, som han beskriver som “lite smått overkligt”:

“[B]oken har inte direkt vanliga recept med mått till allt utan bygger på Quanto basta som i italiensk matlagning betyder ungefär så mycket som behövs. Så mycket du vill. Det som är tillräckligt för dig”, skriver han och fortsätter:

“Med de ledorden vill jag lära dig mina bästa tekniker och metoder för att laga fantastiskt god italiensk mat, utan att fokusera på exakta teskedar salt och minutanvisningar. Det blir klassiska pastarätter, familjens favoriter, rätter du slänger ihop på trettio minuter och riktiga långkok. På mitt egna, varma sätt såklart.”

Boken släpps i november och går just nu att förbeställa på bland annat Adlibris.

Quanto basta : italienska favoriter och familjerecept - Oliver Ingrosso KÖP

Quanto basta : italienska favoriter och familjerecept - Oliver Ingrosso

Pris: 269 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!