Nöje

One Tree Hill-stjärnorna tvingades posera för lättklädda bilder: “Inte en trygg plats”

One Tree Hill-skådespelerskorna Sophia Bush och Hilarie Burton berättar i en podcast att de tvingades medverka i en avklädd fotografering under sin tid i den populära serien. “Det var inte en trygg plats för mig”, säger Bush om inspelningarna enligt Metro.

Foto: iHeartRadio

I det senaste avsnittet av sin egen podcast, Drama Queens, berättar One Tree Hill-skådespelerskorna Sophia Bush och Hilarie Burton – som i serien spelade karaktärerna Brooke Davis och Peyton Sawyer – att tv-seriens chefer tvingade dem att medverka i en lättklädd fotografering för magasinet Maxim 2006.

“Det var inte en trygg plats”

“Jag blev bokstavligen tillsagd att om du inte gör den här framsidan med de andra skådespelarna garanterar vi att du aldrig kommer få gå på en pressdag, en film, ett event, någon av dina välgörenhetsorganisationer. Vi kommer att hålla dig här för alltid”, säger Bush i podcasten enligt brittiska Metro.

Hon fortsätter:

“Jag sa, ‘nej jag vill inte göra det här’, och jag blev tillsagd att jag var tvungen. Det var ett så kraftfullt hot och ett hot mot att kunna – ärligt talat, att ens kunna ha möjligheten att komma bort för en helg. Den säsongen var jag borta så mycket jag kunde /…/ Jag ville åka hem, jag ville vara med min familj. Jg ville vara med mina vänner. Och jag ville inte inte vara på inspelningarna, det var inte en trygg plats för mig.”

Fick sparken från tv-serie

Burton, å sin sida, säger att cheferna hävdade att tv-serien riskerade att läggas ner om de inte deltog i fotograferingen.

“Jag minns att jag drogs in i produktionskontoret och satt på golvet medan vår chef satt på en soffa. Vi blev tillsagda att ‘alla de andra tv-serierna har varit på framsidan av varenda tidning och ingen vill ha er. Ingen vill ha er och nu är det äntligen någon som vill ha er och ni vill tacka nej till det?'”, berättar hon och tillägger att budskapet var att alla hennes vänner skulle bli av med sina jobb om hon sa nej.

2017 anklagades tv-seriens skapare, Mark Schwahn, för sexuella trakasserier i ett öppet brev signerat av flera skådespelare och anställa från både One Tree Hill och en annan tv-serie, The Royals. Han fick senare sparken från The Royals.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!