Nöje

“Paradise” flyttar – efter kontroversiella draget

Vad händer egentligen med Paradise nu när Paradise hotel gör comeback? I ett pressmeddelande framkommer det att programmet lämnar Viaplay – för att istället plockas upp av en annan strömningstjänst.

Tidigare i år släpptes nyheten att Paradise hotel återvänder till Viaplay i sitt ursprungliga format, ett besked som förvånade många med tanke på den kritik som riktades mot programmet för några år sedan efter anklagelser om sexuella övergrepp. Nu lämnar den uppdaterade versionen av programmet, Paradise, Viaplay.

Flyttas till mindre strömningstjänst

Paradise lanserades 2022 med Tone Sekelius som programledare. Det nya konceptet innebar bland annat att deltagarna inte behövde bilda par med det motsatta könet och att sovrummen hade två enkelsängar i stället för en dubbelsäng.

Det nya formatet verkar dock inte ha fått det genomslag som man hoppats på, och efter förra månadens besked om Paradise hotels återkomst till Viaplay kommer nu beskedet att den kommande säsongen av Paradise lämnar strömningstjänsten.

Istället har den premiär på den mindre strömningstjänsten Pluto TV i vår – även denna gång med Sekelius som programledare:

“Förra säsongen låg fokus på att lära sig de nya spelreglerna, men den här gången drar vi i gång på riktigt. Det är en känsloladdad säsong vi har framför oss med mycket hårdare spel som jag ser fram emot att äntligen få visa tittarna. Jag kan också lova att den här säsongen är kryddad med lite mer het kärlek”, säger Sekelius i ett pressmeddelande från strömningstjänsten.

Säsong två av Paradise har premiär på Pluto TV den 9 april.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!