Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

“Paradise Hotel” återvänder – i sitt ursprungliga format

“Paradise Hotel” gör comeback i sitt originalformat, det bekräftar Viaplay i ett pressmeddelande. Inspelningarna planeras att inledas under våren i Mexiko.

Foto: Viaplay

För några år sedan lades realityserien Paradise Hotel ned och ersattes med det nya formatet Paradise, detta efter anklagelser om sexuella övergrepp i säsong 14. Nu återupplivas det utskällda konceptet, det skriver Viaplay i ett pressmeddelande.

“Har funnits en önskan att gå tillbaka till grundformatet”

Det var under fredagen som Viaplay meddelade att man kommer att återuppta Paradise Hotel och det ursprungliga konceptet:

“Vi har sett att det funnits en önskan att gå tillbaka till grundformatet Paradise Hotel och ser fram emot att påbörja inspelningen i Mexiko. Våra svenska PH-fans har något att längta till”, säger Joakim Franke, innehållschef på Viaplay Group i Sverige. 

Trots den hårda kritik som riktades mot programmet 2021 – detta efter avslöjanden om misstänkta övergrepp – verkar det alltså som om den uppdaterade varianten Paradise slopas till förmån för det gamla formatet. Enligt streamingtjänsten ska deltagarna “återigen bilda mixade par i parceremonierna”, men kan samtidigt välja att fortsätta sova i separata sängar på hotellet. 

Inspelningsplats för den nya säsongen blir Playa Nix – samma hus i Mexiko där Paradise spelades in. Premiärdatum och programledare är ännu inte känt.

Viaplay skriver även att produktionsbeslutet av Paradise Hotel inte påverkar den redan inspelade andra säsongen av Paradise, vars sändningsplan presenteras vid senare tillfälle. 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!