Nöje

Paris Hiltons nya make, Carter Reum, har en 9 årig dotter som han aldrig träffar

Bröllopslyckan var total när Paris gifte sig i Bel Air förra veckan. Nu har det tog kommit fram att Paris nya make har en “hemlig” dotter som han aldrig träffar.

Foto: Instagram @parishilton

Carter Reum är till synes ointresserad av att ha kontakt med sin dotter, vilket har ett hårt slag för henne, skriver amerikanska Page six.

Deltog i en dokusåpa

Mamman till Reums barn heter Laura Bellizzi och har tidigare varit med i dokusåpan “Secrets of Aspen”. Bellizzi är från Chicago, liksom Reum, men bor nu i Kalifornien tillsammans med sin dotter.

Carter Reum, som är värd omkring 40 miljoner amerikanska dollar, har enligt uppgifter stöttat mor och dotter ekonomiskt under de senaste nio åren. Han har dock träffat sin dotter endast en gång under denna tid.

Vill ha tvillingar

Efter att dottern sett nyheten om sin pappas giftermål har hon nu, enligt en källa, uttryckt att hon känner sig utesluten från sin faders liv.

“Hon såg även artiklarna om att Paris och Carter planerar att bilda familj. Hon kände sig fruktansvärt avvisad och utelämnad”, säger källan som också menar att dottern vill ha kontakt med sin far.

Paris berättade redan i januari att hon genomgår IVF-behandling och att planen är att få tvillingar: en flicka och en pojke.

Läs även:

Paris Hilton har gift sig med Carter Reum – Mitt för evigt börjar idag.

Se Paris Hilton tala ut om sin brutala uppväxt: ”Som att leva i ett helvete”.

Nichole Richies födelsedagsfirande gick lite väl hett till – satte eld på sitt eget hår.

Källa: Page Six

Foto: Instagram @parishilton

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!