Nöje

Se Paris Hilton tala ut om sin brutala uppväxt: ”Som att leva i ett helvete”

Supermodellen och realitystjärnan Paris Hilton har varit i rampljuset mer eller mindre hela sitt liv. Idag släpps dokumentären ”This is Paris” där fansen får veta mer om hennes liv och hur hon egentligen mår.


Foto: @parishilton

Är du redo för att lära känna den riktiga Paris Hilton, vem hon är bakom sociala medier och realityserier med manus? Idag släpps nämligen hennes dokumentärserie ”This is Paris” på Youtube och, redan i trailern inför släppet avslöjade hon saker vi inte hade en aning om bakom hennes glamourösa liv. Hon inleder trailern med att säga att det känns som att hela världen tror att de känner henne, men att ingen riktigt vet vem hon är.

– Ibland vet jag inte ens det själv. Det brukade inte vara så, säger Paris Hilton bland annat i trailern.

I dokumentären får vi även se hennes syster Nicky Rothschild Hilton och deras mamma Kathy Hilton, där vi kommer att få veta mer om systrarnas barndom. Paris Hilton har berättat att det hände något när de var små som hon aldrig tidigare har pratat om. Om ett trauma som hjärnan kan välja att inte tänka på, men som sitter kvar i kroppen.

Händelsen hon refererar till är när hon blev skickad på internatskola för svårhanterade tonåringar. Den sista skolan hon gick på var Provo Canyon School, ett psykiatriskt behandlingscenter i Utah, där hon skulle tillbringa 11 månader. I dokumentären berättar Paris Hilton att redan första natten efter att hon kom, hämtades hon i sängen – som en form av kidnappning. Enligt hotellarvingen fick både hon och de andra som var där regelbundet några mystiska piller, och om hon vägrade att ta dem skickades hon helt naken i isolering i upp till 20 timmar. Hon hävdar också att hon utsattes för fysiska och psykiska övergrepp från lärare och administration.

Här kan du se dokumentären!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!