Nöje

Pasta och sång – den gulliga historien bakom Lady Gagas och Bradley Coopers första möte

Lady Gaga och Bradley Cooper dementerar ryktena om ett förhållande, men det verkar ändå ha varit kärlek vid första ögonkastet när de två möttes – och bestämde sig för att jobba tillsammans. En rejäl pastamåltid ska ha spelat en viktig roll för den framtida jobbrelationen…! 

Foto: TT & Camera Press

Bradley Cooper såg Lady Gaga uppträda för första gången under en välgörenhetskonsert i Los Angeles i april 2016 och beskrev hennes framträdande som “insane”. Bradley ska ha blivit så pass påverkad av Lady Gagas röst och version av Edith Piafs “La vie en rose” att han redan nästa dag ringde hennes agent för att så snart som möjligt boka in ett möte. Han ville ha med henne och låten i sin kommande film, skriver Harpers Bazaar som har gjort en kartläggning av A Star is Born-stjärnornas jobb- och vänrelation.

Bradley blev inbjuden till Gagas hus i Malibu utanför Los Angeles där hon serverade hemlagad spaghetti med köttbullar på verandan. Enligt en intervju med Bradley ska den här måltiden ha varit en av anledningarna till att de klickade så bra. De kommer båda från italiensk-amerikanska familjer på östkusten och fann ett starkt band i den gemensamma familjebakgrunden. Efter maten satt de ner vid pianot och sjöng “Midnight Special” av Creedence Clearwater Revival och nu var det Gagas tur att imponeras av Bradley. “Jag tittade på honom och sa ‘Bradley, din röst är fantastisk. Du har en levande röst.’ Han sjunger från själen”, säger hon i en intervju med Vanity Fair.

Det musikaliska samarbetet mellan Bradley Cooper och Lady Gaga började alltså hemma i hennes vardagsrum och resten är, som man brukar säga, historia.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!