Nöje

Peg Parneviks rumpbilder väcker uppmärksamhet på Instagram

Tittar man på Peg Parneviks senaste strandbild är det en sak som inte går att undvika – nämligen hennes rumpa. “Jag vill inte bli objektifierad eller sexualiserad”, säger hon i inlägget. Samtidigt har hon fått ett hav av kommentarer, både positiva och negativa. 

peg-parnevik Foto: Instagram / Peg Parnevik

Det var för några dagar sedan som Peg Parnevik la ut en bild på Instagram där hon låg på stranden. Men det var inte vilken strandbild som helst. Rumpan stod i fokus. I inlägget skriver hon bland annat: “en söt bild av mig när jag lever mitt bästa liv”. Fortsättningsvis skriver Peg att hon inte vill ta emot obehagliga eller ovälkomna kommentarer om hennes kropp, men att hennes följare gärna får kommentera andra saker, till exempel hennes söta bikini eller berätta om en semester någon nyss har varit på.

En del ifrågasätter och skriver positiva kommentarer såsom, “Varför måste det vara sexistiskt?” och “Fortsätt gör vad du gör, skit i alla andra.” medan andra har kommenterat: “Men snälla… låtsas inte vara feminist och klaga inte på objektifiering när du lägger upp en närbild på din nakna rumpa.” Åsikterna bland hennes följare är med andra ord delade men Peg själv verkar inte ha några problem med att visa upp sin kropp på sociala medier. På en annan bild uppmuntrar mamma Mia Parnevik henne att fortsätta vara stolt över sin kropp: “Världens finaste rumpa @pegparnevik ❤ love you”.

Här är två av Pegs uppmärksammade inlägg på Instagram.

 

???

Ett inlägg delat av Peg Parnevik (@pegparnevik)

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!