Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Penny Parnevik hyllas av tusentals för sin bikinibild: “Jag fick feeling”

Tv-profilen Penny Parnevik publicerade i helgen ett gäng bilder i bikini där hon visar upp en helt vanlig kvinnokropp och en helt vanlig mage – något som fick stor uppmärksamhet och tusentals hejarop från hennes följare.

“Tack tack tack för att du visar upp dig precis som du är och visar att alla kroppar kan se olika ut och ändå vara lika vackra” skriver en av Pennys följare på Instagram. En kommentar som får sällskap av tusentals liknande.

Bilden togs under under en resa med influencern Matilda Djerf och för Expressen berättar Penny om hur bilden kom till. “Vi hade en self love session, där vi pratade om våra osäkerheter. Sen hade vi en fotograf på plats, och jag fick feeling och tänkte att nu fotar vi massor, och så struntar jag i att försöka se ut som nåt annat än mig själv.”

Penny berättar att man som influencer ofta visar upp en bild av ett liv som människor vill ha, men att hon tycker att det är tråkigt. “Det var många som kommenterade “äntligen någon som har min kropp”, “äntligen någon som ser ut som mig”.

Foto & källa: Instagram.com/pennyyparnevik och Expressen

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!