Nöje

Pernilla Wahlgren om missfallet: “Kände mig misslyckad”

När Pernilla Wahlgren och hennes expojkvän Joachim Lennholm drabbades av missfall tog Wahlgren det hårt. “Jag kände mig som världens mest misslyckade människa”, säger hon i sin egen podcast.

Foto: Instagram @pernillawahlgren

Pernilla Wahlgren har idag fyra barn: Oliver, Bianca och Benjamin tillsammans med exmaken Emilio Ingrosso, samt sonen Theo tillsammans med expojkvännen Joachim Lennholm.

“Blir inte bättre med åren”

Wahlgren har tidigare berättat öppenhjärtigt om sina graviditeter. När yngsta sonen Theo kom till världen 2007 berättade hon att de inte blir lättare med åren:

“Vi har varit jätteoroliga. Man blir verkligen inte mindre orolig för att det här är fjärde barnet. Alla säger att det där blir bättre med åren, att det ska gå på rutin. Men så är det inte”, sa Wahlgren till Expressen då.

Däremot berättade hon att förlossningen, som varade i drygt två och en halv timme från det att värkarna började, var “jättefin”:

“Hela graviditeten har varit en stor oro. Men sedan kommer det ut en liten frisk fantastisk unge, och är man inte religiös innan så blir man… Jag hade som sagt en jättefin förlossning. Barnmorskan vi hade var helt underbar. Och jag använde bedövning för första gången. Det var: ”Oj, wow!”.

Foto: Instagram @pernillawahlgren

Pernilla Wahlgren om missfallet

Innan Wahlgren och Lennholm fick sonen Theo drabbades Pernilla av missfall. I podcasten Wahlgren & Wistam, som hon driver tillsammans med Sofia Wistam, har Pernilla berättat att hon dömde sig själv hårt efter missfallet:

“När jag träffade Theos pappa var jag äldre, jag skulle börja om, vi skulle ha barn, han var mycket yngre än vad jag var. Och så blev jag gravid och jag hade aldrig fått ett missfall i hela mitt liv”, har Pernilla berättat i podden

“Vi skulle hem och berätta för barnen efteråt. Men så bara säger läkaren ‘jag är ledsen, men hjärtat slår inte’. Jag kände mig som världens mest misslyckade människa. Jag skämdes.”

Foto: Instagram @pernillawahlgren

Källor: Hänt, Expressen

Foto: Instagram @pernillawahlgren

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!