Nöje

Pernilla Wahlgren: “Pappa ville inte missa mitt bröllop”

I december överraskade Pernilla Wahlgren sina fans med avslöjandet att hon och Christian Bauer hade gift sig. Nu berättar Wahlgren om den rörande anledningen till att hon och maken bestämde sig för ett vinterbröllop.

Foto: Shutterstock

Det var under tisdagen som Pernilla Wahlgren delade trailern för den nya säsongen av Wahlgrens Värld på Instagram:

“En säsong som ni förstår är fylld av både glädje och sorg, skratt och tårar…! Livets resa helt enkelt… Och ni får följa med på den som vanligt”, skriver hon i inlägget.

Foto: Max

Gifte sig i december

I trailern framkommer det att tittarna kommer få följa familjen Wahlgrens välkomnande av Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Browns son Kalí i den nya säsongen.

En annan viktig händelse är givetvis Pernilla och Christian Bauers bröllop. Som bekant gifte paret sig oväntat i december förra året – ett beslut som tycks ha grundat sig i att Hans Wahlgrens hälsa försämrats:

“När pappa blev sjuk var verkligen det första han sa: ‘Jag vill inte missa min dotters bröllop’. Nu kommer han inte göra det heller”, säger Pernilla i trailern.

“Tacksam att kamerateamet följt denna viktiga tid”

Hans Wahlgren gick nyligen bort efter en tids sjukdom, något som bekräftades av hans familj förra veckan. Flera av den kända skådespelarens barn och barnbarn – däribland entreprenören och influencern Bianca Ingrosso – uttryckte då sin sorg över hans bortgång i egna inlägg på sociala medier.

Nu skriver Ingrosso att hon är tacksam över att familjens sista tid med Hans förevigats i Wahlgrens Värld:

“Extra tacksam nu för att vi har vårt fantastiska kamerateam som följt denna viktiga tid senaste månaderna”, skriver hon på Instagram.

De två första avsnitten av säsong 15 av Wahlgrens värld går nu att streama på MAX. Därefter släpps ett nytt avsnitt varje torsdag. Säsongen visas även på Discovery+, samt på Kanal 5 torsdagar kl 20.00 med start den 23 maj.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!